Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Klassieke houten veranda in afrormosia

expomodel te koop

Houten veranda met schuin dak

Deze klassieke veranda met structuur in tropisch hardhout, meer bepaald in afrormosia, is 4,3 meter breed op 3,3 meter diep. De houten veranda kan aan de voorkant opengezet worden door middel van een groot houten schuifraam met dubbel glas en met decoratieve kruishouten. Links van dit grote schuifraam bevindt zich nog een houten wand die bekleed met afrormosiaplanchetten. Aan de rechterkant van deze veranda in hout werden 2 vaste ramen voorzien, eveneens met dubbel glas en met kruishouten. Deze klassieke veranda heeft een hellend dak, gevuld met dubbel hittewerend gelaagd glas. Op de houten dakliggers werden 10 opbouwspots geplaatst. De dakrand van deze houten veranda afgewerkt met elegante molures. Heeft u interesse in zo'n klassieke houten veranda? Vraag dan uw gratis offerte via deze link.

Specificaties

Categorie

woonuitbreiding, veranda


Stijl

Klassiek met schuin dak


Materiaal

Tropisch hardhout Afrormosia


Lengte

4,3 m


Breedte

3,3 m


Totale hoogte

2,85 m


Oppervlakte

14,2 m²


Extra's

Houten schrijnwerk in Afrormosia, opbouwspotjes, kruishouten


Vraag uw gratis offerte voor uw veranda

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw veranda, uitbouw of woonuitbreiding? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!