Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Klassiek tuinhuis met twee vaste ramen

Klassiek houten tuinhuis

Dit klassiek tuinhuis is volledig opgetrokken in Rode Noorse Den. Door onze extra impregnatie die wij toepassen op deze houtsoort, bieden wij maar liefst 20 jaar garantie tegen rot, schimmels en ongedierte. De tuinberging is toegankelijk via een enkele volle deur die eveneens bekleed is met geïmpregneerde Rode Noorse Den (RND ISP). Om extra licht binnen te laten, werden 2 vaste ramen met enkel glas en kruishouten voorzien in dit tuinhuis. De decoratieve luikjes en de bloembakjes die de twee vaste ramen sieren, zorgen voor een klassieke touch aan dit tuinhuis. Dit houten tuinhuis heeft een gevelbreedte van 3 meter en is 2,5 meter diep. Groot genoeg dus om er uw tuinmateriaal of tuinmeubilair in op te bergen. Voor de dakbedkking van het zadeldak werd gekozen voor grijze staalplaten in dakpanvorm. Wilt u ook zo'n klassiek tuinhuis kopen? Vraag dan uw gratis offerte via deze link.

Specificaties

Materiaal

Rode Noorse Den


Categorie

Tuinhuis


Stijl

Klassiek


Breedte

3 m


Lengte

2,5 m


Hoogte binnen

2,15 m


Totale hoogte

2,60 m


Oppervlakte

7,5 m²


Extra's

Ramen met kruishouten, decoratieve luikjes en bloembakjes


Vraag uw gratis offerte voor uw tuinhuis

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinhuisproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!