Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Klassiek tuinhuis met kiepraam

Klassiek tuinhuis met kantelraam

Dit klassieke tuinhuis met zijn kenmerkende zadeldak, bedekt met terracottakleurige dakpanvormige staalplaten, is volledig vervaardigd uit Rode Noorse Den. Dankzij de extra impregnatie die wij doorvoeren op deze houtsoort, wordt onze Rode Noorse Den nog duurzamer en geniet u van 20 jaar garantie tegen rot, schimmels en ongedierte. Deze tuinberging is toegankelijk via een enkele volle deur en dankzij het kiepraam kan u naast extra daglicht ook frisse lucht binnenlaten in dit klassieke tuinhuis. Het klassieke karakter van dit tuinhuis wordt nog extra geaccentueerd door de decoratieve raamluikjes en het houten bloembakje onder het raam. Het raam zelf is voorzien van enkel glas en kruishouten. Met afmetingen van 2,5 meter lang op 2,5 meter breed is deze tuinconstructie de perfecte tuinberging voor uw tuinmateriaal en tuinmeubilair. Bent u ook geïnteresseerd in zo'n klassiek tuinhuis? Vraag dan uw gratis offerte via deze link.

Specificaties

Materiaal

Rode Noorse Den (RND)


Categorie

Tuinhuis


Stijl

Klassiek


Breedte

2,5 m


Lengte

2,5 m


Hoogte binnen

2,15 m


Totale hoogte

2,60 m


Oppervlakte

6,25 m²


Extra's

Kiepraam, decoratieve luikjes, bloembakje


Vraag uw gratis offerte voor uw tuinhuis

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinhuisproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!