Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Cube tuinhuis in thermowood met overkapping

Modern tuinpaviljoen met overdekt terras

Dit moderne tuinhuis met overkapping heeft een totale lengte van 7 meter en totale breedte van 3 meter. Voor de bekleding werd gekozen voor Thermowood in diverse afwerkingen. Zo werd de buitenwanden, de dakrand en het onderdak van de overkapping afgewerkt met horizontale planchettes terwijl de tuinberging voorzien werd van smalle horizontale latjes. Thermowood is thermisch behandeld hout met een hoge duurzaamheid die mooi vergrijst. De tuinberging zelf meet 3 meter op 3 meter en is toegankelijk via een volle deur. Aan de zijkant van tuinberging werd een vast raam in mat glas voorzien. De overkapping van 4 x 3 meter, is ideaal als zithoek voor een gezellige avond onder vrienden en familie. Om de zijkant van de overkapping af te schermen, werd een Renson Loggia Privacy schuifwand met kantelbare houten lamellen voorzien. 6 ingebouwde spotjes zorgen voor extra verlichting onder de overkapping. Om de dakrand te accentueren, werd een fijn zwart aluminium dakprofiel voorzien. Heeft u interesse in zo'n moderne tuinhuis met overkapping in Thermowood? Vraag dan uw gratis offerte via deze link.

Specificaties

Materiaal

Thermowood


Categorie

Tuinhuis, poolhouse


Stijl

Cube met plat dak


Breedte

3 m


Lengte

7 m


Hoogte binnen

2,3 m


Totale hoogte

2,65 m


Oppervlakte

21 m²


Extra's

Berging, overkapping, vast raam, ingewerkte spotjes, Renson Loggia Wood Privacy


Vraag uw gratis offerte voor uw tuinhuis

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinhuisproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!