Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Cube tuinhuis in padoek met dubbele deur

Cube tuinhuis in fraké hout

Dit moderne houten tuinhuis is 3 meter breed en 2,5 meter diep. Voor de bekleding van deze strakke Cube tuinberging werd gekozen voor de stijlvolle tropische hardhoutsoort padoek die prachtig vergrijst. Dit Cube tuinhuis met plat dak is toegankelijk via een dubbele houten opendraaiende deur die voorzien is van inox deurbeslag en een meerpuntssluiting. De dakrand van dit moderne tuinhuis is afgewerkt met een fijn zwart gelakt aluminium dakrandprofiel. De 2 zwarte Cube up-down spotjes geven voor een stijlvolle finishing touch aan deze moderne tuinberging. Wilt u ook graag zo'n modern tuinhuis of zo'n houten tuinberging kopen? Vraag dan uw gratis offerte aan via deze link

Specificaties

Materiaal

Padoek


Categorie

Tuinhuis


Stijl

Cube met plat dak


Breedte

3 m


Lengte

2,5 m


Hoogte binnen

2,2 m


Totale hoogte

2,4 m


Oppervlakte

7,5 m²


Vraag uw gratis offerte voor uw tuinhuis

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinhuisproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!