Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Cube garage met carport

Houten garage met moderne carport

Deze strakke cube garage met carport kan op verschillende manieren gebruikt worden. U kan de overkapping aan de garage enerzijds gebruiken als carport waardoor u ook uw tweede wagen kan beschermen tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Eén voertuig binnen in de garage, ééntje onder de carport. U kan de overkapping echter ook als pergola gebruiken, waardoor u er een prachtige overdekte ruimte in uw tuin bij krijgt om vrienden en/of familie te ontvangen of samen met uw gezin te genieten van het buitenleven. In de garage, met sectionale poort in RAL 7039 en met codeklavier, zijn 2 vaste ramen voorzien om ook natuurlijk licht binnen te laten in de garage. Ook is er een enkele volle deur onder de carport voorzien om de garage te betreden. De carport wordt ondersteund door drie hardhouten palen en in het houten onderdak van de carport zijn 6 spotjes geïntegreerd. Voor de buitenbekleding van de garage, het onderdak van de carport en de palen werd gekozen voor de tropisch hardhoutsoort afrormosia. De dakrand werd afgewerkt met een fijn aluminium dakrandprofiel. Met afmetingen van 6 m op 3,5 m is de garage ruim genoeg om naast uw wagen nog andere zaken op te bergen. Ook de overkapping is 6 m breed op 3,5 m lang en kan dus zeker gebruikt worden als al carport of overdekt terras. Ook interesse in zo'n multifunctionele cube garage met carport? Vraag dan uw gratis offerte aan via deze link

Specificaties

Materiaal

Afrormosia


Categorie

garage, carport, pergola


Stijl

Cube met plak dak


Garage

3,5 x 6 m


Carport

3,5 x 6 m


Hoogte binnen

2,40 m


Totale hoogte

2,70 m


Oppervlakte

42 m²


Extra's

overkapping, sectionale poort met codeklavier, ingewerkte spots, vaste ramen, enkele volle deur


Vraag uw gratis offerte voor uw garage

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw garageproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!