Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Beigegrijze victoriaanse veranda met lichtstraat

expomodel te koop

Aluminium uitbouw met lichtstraat

Deze moderne Victoriaanse veranda in beigegrijs gelakt aluminium valt op door zijn grote omvang, zijn prachtige decoratieve elementen en zijn grote lichtstraat. Met zijn grondafmetingen van 8,25 op 5,2 meter, zorgt deze aluminium leefveranda voor een aanzienlijke uitbreiding van uw woonruimte. Het gros van de raampartijen zijn vast, met uitzondering van 2 draaikipramen en een dubbele glazen deur, allemaal voorzien van gelaagd isolerend dubbel glas, aluminium onderpanelen en kruishouten. Het platte dak met EPDM-bedekking heeft een dakrand met dubbele dakrandlijsten en decoratieve elementen. De imposante lichtstraat van 3,25 x 2,5 meter met hittewerende dubbele beglazing, zorgt ervoor dat deze moderne woonuitbreiding baadt in het licht. Wilt u ook zo'n moderne Victoriaanse veranda? Vraag dan uw gratis offerte aan via deze link.

Specificaties

Categorie

Woonuitbreiding, veranda


Stijl

Victoriaans


Materiaal

Aluminium


Kleur

RAL 1019 Grijsbeige


Afmetingen

8,25 x 5,2 m


Binnenhoogte

2,5 m


Totale hoogte

3,6 m


Oppervlakte

40 m²


Extra's

Aluminium schrijnwerk, lichtstraat, kruishouten, dubbele dakrandlijsten


Vraag uw gratis offerte voor uw veranda

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw veranda, uitbouw of woonuitbreiding? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontdek al onze showroommodellen

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs kan u 7 dagen op 7 op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Neem een kijkje op onze overzichtspagina en ontdek al onze showroommodellen!