Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Vrijstaande pergola met lamellendak

Terrasoverkapping met screen en beweegbare lamellen

Met deze alleenstaande pergola wilde onze klant een overdekte buitenruimte creëren om te genieten van het buitenleven. Deze moderne terrasoverkapping is een aluminium structuur met een lamellendak en een geïntegreerde screen. Door de beweegbare lamellen en de gemotoriseerde screen, beide bedienbaar met een afstandsbediening, kan de klant zelf bepalen hoeveel zonlicht ze toelaten op het overdekte buitenterras. In de lamellen werden ook nog twee LED-lijnen geïntegreerd die 's avonds een gezellige sfeer creëren onder deze overkapping. Qua kleur koos de klant voor het antracietgrijze RAL 7016. De Renson Algarve heeft een totale afmeting van 4 x 3,5 meter en een doorloophoogte van 2,4 meter. In de tuin werd ook een moderne houten tuinberging voorzien door Ostyn. Dit project kan u hier terugvinden. Wilt u ook zo'n moderne terrasoverkapping met lamellendak en screen? Vraag dan uw gratis offerte met 3D via deze link.  

Specificaties

Categorie Pergola

Materiaal Aluminium

Aanbouwwijze Losstaand

Stijl Lamellendak

Oppervlakte 14 m²


Ref. 114042

Vraag uw gratis offerte voor uw pergola

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw pergolaproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!