Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Poolhouse met sauna en hammam

Witte poolhouse met houten accenten

Deze prachtige witte poolhouse is een ware oase van rust en ontspanning want naast een afgesloten loungeruimte herbergt dit exclusieve bijgebouw ook een sauna en hammam. De poolhouse van 10 op 4 meter is aan de binnen- en buitenkant bekleed met een combinatie van witte Trespa en irokohout. De witte gelijmde Trespa panelen sieren de dakrand, de verticale kolommen en de plafond binnen. De duurzame hardhoutsoort iroko komt zowel terug in de zijwand buiten, de sierpalen als in de wandbekleding binnen in de poolhouse. Het platte geïsoleerde dak is bedekt met EPDM en afgewerkt met een fijne zwart aluminium dakrandprofiel.  Naast de buitendouche en de buitenspotjes onder de oversteek, werden ook binnenspotjes en twee heatstrips verwerkt in het zitgedeelte van de poolhouse. De loungeruimte kan daarnaast ook afgesloten worden met twee Sunflex glazen schuifwanden. Het relaxgedeelte met de sauna, hammam en apart toilet is toegankelijk via een aluminium deur en krijgt extra licht binnen via een vast raam aan de zijkant. Wilt u ook zo'n exclusieve poolhouse? Vraag uw gratis offerte met 3D-ontwerp via deze link

Specificaties

Categorie Poolhouse, Tuinkamer


Aanbouwwijze Losstaand


Oppervlakte 40 m²


Ref. 112507

Vraag uw gratis offerte voor uw poolhouse

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw poolhouseproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!