Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Exclusieve aangebouwde poolhouse

Modern bijgebouw aan het zwembad

Deze exclusieve aangebouwde poolhouse heeft met zijn lengte van 17 meter en zijn breedte van 3,9 m een totale oppervlakte van bijna 67 m². Naast een overdekte buitenzitruimte, beschikt dit bijgebouw ook over een binnenlounge, een fitnessruimte, een toilet, een douche en een inkomhall. Deze moderne poolhouse met plat geïsoleerd dak werd bekleed met een mix van antracietgrijze gevezen Trespa panelen en irokohout. Ook voor het schrijnwerk werd een combinatie gekozen tussen aluminium en hout. Naast aluminium ramen, zowel vast als schuivend, met superisolerend glas en een aluminium deur, werd immers ook een volhouten deur bekleed met iroko geïntegreerd in dit bijgebouw. De mix tussen aluminium, Trespa en irokohout geeft deze aangebouwde poolhouse een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Wilt u ook zo'n moderne poolhouse op maat? Vraag dan uw gratis offerte met 3D-ontwerp via deze link

Ref. 112780

Vraag uw gratis offerte voor uw poolhouse

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw poolhouseproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!