Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Alleenstaande houten garage in afrormosia

Houten garage met sectionaalpoort

Deze alleenstaande houten garage met sectionaalpoort is 3,5 meter breed en 6 meter lang. Met zijn totale oppervlakte van 21 m² kan u niet alleen één voertuig maar ook fietsen, tuinmateriaal of tuinmeubilair droog en veilig stockeren. De moderne houten garage met plat dak is deels bekleed met horizontale planchetten in de duurzame hardhoutsoort Afrormosia die mooi vergrijst onder invloed van de weersomstandigheden. Op de niet zichtbare zijdes werd geopteerd voor planchettes in geïmpregneerd grenenhout. Via de gemotoriseerde kwartsgrijze sectionaalpoort met codeklavier kan de wagen gemakkelijk binnengereden worden. Aan de zijkant kan de losstaande garage ook betreden worden via een moderne schuifdeur in afrormosia met transparant glas. Aan de zijkant en achterkant werd ook nog vaste ramen in transparant glas voorzien om het nodige daglicht binnen te laten in de garage. Het platte dak van de moderne garage werd bedekt met EPDM en de dakrand werd geaccentueerd met een fijn aluminium latje in de kwartgrijze RAL-kleur 7039. Wilt u ook zo'n moderne houten garage? Vraag dan uw gratis offerte via deze link.  

Specificaties

Categorie Garage


Aanbouwwijze Losstaand


Oppervlakte 21 m²


Ref. 114162

Vraag uw gratis offerte voor uw garage

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw garageproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!