Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Aangebouwde moderne carport

Wilt u uw wagen in elk seizoen beschermen tegen alle mogelijke weersomstandigheden en heeft u nog voldoende ruimte naast uw woning om een constructie aan te bouwen? Kies dan net zoals deze klant voor een aangebouwde carport! 

Houten carport met zijwanden

Deze moderne carport is 6,65 meter lang en 3,6 meter breed, ideaal om naast uw voertuig nog uw fietsen of andere tuinmateriaal veilig en droog op te bergen. Deze carport is gemaakt uit geïmpregneerde Rode Noorse Den waarop wij 20 jaar garantie geven tegen rot, schimmel en ongedierte. Deze houten carport werd langs de éne kant aangebouwde aan het huis maar werd ook voorzien van houten zijpanelen op twee andere zijdes. Wenst u ook zo'n aangebouwde carport met plat dak? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons voor een gratis offerte. 

Specificaties

Categorie Carport


Aanbouwwijze Aangebouwd


Oppervlakte 24 m²

Ref. 108295

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  

Vraag uw gratis offerte voor uw carport

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw carportproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!