Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Aanbouw carport met hout en volkern

Moderne carport aan huis

Deze aanbouw carport is 6 meter lang en 3,6 meter breed, ruim genoeg om één voertuig het ganse jaar door te beschermen tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Deze moderne carport met plat dak bestaat uit een combinatie van volkern platen, tropische hardhout en aluminium. Voor de bekleding van de dakrand en de achterwand werd gekozen voor gelijmde zwarte volkern platen die geprezen worden voor hun onderhoudsvriendelijkheid, hun stevigheid, hun weerbestendigheid en hun kleurvastheid. Het onderdak van de carport werd afgewerkt met planchetten in irokohout. Voor de palen en het fijne dakrandprofiel werd gekozen voor zwart gelakt aluminium. Het platte dak is bedekt met EPDM-folie. Wilt u ook zo'n aanbouw carport aan uw huis? Vraag dan uw gratis offerte met 3D-ontwerp via deze link

Specificaties

Categorie Carport


Aanbouwwijze Aangebouwd


Oppervlakte 21,6 m²

Ref. 113579

Vraag uw gratis offerte voor uw carport

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw carportproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!