Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Bewonder de Viewline windschermen bij Ostyn

Unieke windschermen met minimalistisch design

Wilt u het buitenleven nog aantrekkelijker maken, uit de wind zitten en toch nog kunnen genieten van een glashelder zicht? Laat u dan verrassen door de Viewline windschermen die u vanaf nu ook kan bewonderen bij Ostyn. Deze unieke en innovatieve windschermen, die uitgerust zijn met verticale schuiftechnologie en perfect manueel bediend kunnen worden, zijn perfect geschikt voor terrassen en ideaal om een scheidingswand te creëren. Dit windscherm kan in de grond geschroefd worden maar is ook verkrijgbaar met diverse types onderstellen, met optionele bloembak en wielen. Dankzij de bloembak kan u rond uw windscherm nog een groene omgeving creëren en indien u opteert voor het onderstel met wielen, kan het windscherm ook gemakkelijk verplaatst worden. 

Een windscherm met tal van voordelen

Aangezien de verticale uitschuiftechnologie gewoon manueel kan bediend en geactiveerd worden, heeft u geen stroom nodig voor de bediening van dit innovatieve Viewline windscherm. Ondanks het slanke aanzicht, is dit daarenboven een heel stabiel en stevig windscherm want de profielen zijn voorzien van een flink gewicht. Voor de twee glaspartijen werd overigens gekozen voor 8 mm gehard veiligheidsglas. Naast zijn minimalistische design is dit windscherm ook uiterst gemakkelijk te installeren. U hoeft het windscherm enkel waterpas te zetten en in de richting die u wenst. 

Ingeschoven is dit windscherm 1.100 mm hoog. Als u het windscherm uitschuift, bedraagt de hoogte 1.900 mm. Dit Viewline windscherm is te verkrijgen in 3 verschillende breedtes, namelijk 1.000 mm, 1.500 mm en 2.000 mm. U heeft daarenboven de keuze uit drie kleuren: antraciet (RAL 7024), zwart (RAL 9005) en wit (RAL 9016). Via een speciaal afdekplaatje is het daarenboven mogelijk om diverse windschermen aan elkaar te koppelen.  

U kan dit windscherm dus verkrijgen met een standaard onderstel maar ook met extra opties, zoals een bloembak of wieltjes. Wilt u graag het windscherm kunnen verplaatsen? Opteer dan voor de versie met wieltjes. Houdt u van planten op uw terras? Dan is het onderstel met bloembak perfect voor u. Wilt u graag een groene omgeving én uw windscherm kunnen verrijden? Kies dan voor het onderstel mét wieltjes én een bloembak. 

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!