Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Ontdek de Clicwall wandbekleding bij Ostyn

Time for unbeatable wall systems

Voor de bekleding van de binnenwanden & scheidingswanden van uw woonuitbreiding, poolhouse, tuinkamer, tuinkantoor of bijgebouw op maat, bieden wij bij Ostyn vanaf nu ook het prachtige gamma Clicwall wandsystemen van Unilin aan. Deze wandsystemen bieden tal van voordelen en zijn een perfect en duurzaam alternatief voor gipskarton of andere wandsystemen. We zetten ze even voor u op een rijtje.  

Snelle en stofvrije installatie

De Clicwall wandsystemen van Unilin zijn gemelamineerde niet-structurele MDF-platen die voorzien zijn van een tand en groef systeem of een Uniclic-profiel waardoor ze heel gemakkelijk in elkaar klikken. Hierdoor gebeurt de installatie van deze decoratieve plaatmaterialen voor scheidings- en voorzetwanden heel snel met een minimum aan zaagwerk waardoor er ook geen stof vrij komt. De Clicwall panelen passen ook naadloos in elkaar waardoor u geen tijd of geld meer moeten investeren in voegen, pleisteren of schuren. De decoratieve wandpanelen zijn daarenboven ook onmiddellijk voorzien van de gewenste afwerking waardoor u ook niet meer moeten denken aan verven of behangen. 

Een duurzaam wandpaneel

De Clicwall wandpanelen zijn gemaakt uit 100% herwonnen hout waardoor ze ook goed zijn voor onze planeet. Ze zijn daarenboven ook volledig demonteerbaar waardoor ze meerdere malen kunnen gebruikt worden. Doordat deze kwalitatieve panelen ook stootvast, vlekbestendig en kleurvast zijn, gaan ze ook enorm lang mee waardoor u er decennia van kan genieten! 

Brede waaier aan designs en afwerkingen

Ook het esthetische aspect van de Clicwall wandsystemen van Unilin springen in het oog. De panelen zijn prachtig afgewerkt en stralen klasse uit maar zijn ook verkrijgbaar in een brede waaier van designs en afwerkingen. Naast een uitgebreid pallet aan kleuren, zijn de Clicwall panelen ook verkrijgbaar met houtlook, steenlook en textiellook. Door de naadloze overgangen tussen de panelen kan u zo grote strakke vlakken creëren. 

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!