Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

De sterke band tussen Ostyn en Trespa

Bekleed uw project met hoogwaardige panelen van Trespa

Bent u op zoek naar een hoogwaardige bekleding van uw poolhouse, woonuitbreiding, tuinkamer, tuinkantoor, pergola, carport, garage of tuinhuis? Ostyn werkt al sinds vele jaren met het kwalitatief hoogstaande gamma gevelpanelen van Trespa. Deze hoogwaardige HPL-panelen (High Pressure Laminate) die beschikbaar zijn in tal van kleuren, zijn gerenommeerd als wandbekleding voor hun uitstraling, duurzaamheid, stevigheid en kleurvastheid. Deze Trespa panelen zijn daarenboven zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en uiterst onderhoudsvriendelijk. Bent u dus op zoek naar een stijlvolle oplossing voor de bekleding van uw project? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij Ostyn en naast informatie over deze Trespa panelen, zullen wij u ook een gratis offerte met 3D-ontwerp bezorgen van uw droomproject! 

Wat is Trespa?

De decoratieve Trespa panelen zijn HPL- of High Pressure Laminate panelen met een dikte van 6 mm voor buitentoepassingen. De platen bestaan uit verschillende lagen natuurlijke vezels (hout en/of papier) die onder hoge druk samengeperst worden en aan 2 zijden worden voorzien van een oppervlaktelaag die beschikbaar zijn in tal van kleuren & dessins. Op de oppervlaktelaag voegt Trespa zijn unieke, gepatenteerde en transparante toplaag toe om de platen nog beter bestand te maken tegen de weersomstandigheden en het licht. De Trespa platen kunnen zowel gevezen of gelijmd worden.  

Wat zijn de voordelen van Trespa?

De keuze voor Trespa panelen als gevel- of wandbekleding voor uw buitenproject heeft tal van voordelen. In eerste instantie zijn deze HPL-platen heel stevig en duurzaam. Ze zijn niet alleen bestand tegen extreme weersomstandigheden maar ook kras- & stootbestendig. Door de hoge weerstand tegen UV-stralen, zijn de Trespa panelen ook uiterst kleurvast. De Trespa panelen zijn ook esthetisch, strak, stijlvol en modern. Door de brede waaier aan kleuren en designs, biedt Trespa ook grenzeloze ontwerpmogelijkheden en vindt iedereen wel een Trespa paneel dat past bij zijn of haar persoonlijke smaak. De Trespa panelen worden ook geroemd voor hun onderhoudsgemak. Wilt u meer informatie over de voordelen van Trespa? Of wilt u graag eens enkele Trespa projecten van dichtbij bewonderen? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze showroom te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen waaronder ook enkele prachtige projecten met Trespa bekleding. 

Realisaties met Trespa in de kijker

Ostyn heeft al honderden prachtige projecten gecreëerd en gerealiseerd met Trespa bekleding. Van poolhouses tot carports, van woonuitbreidingen tot tuinkamers, van tuinhuizen tot terrasoverkappingen, bij Ostyn realiseren wij uw droomproject op maat met Trespa panelen. Ontdek hieronder enkele van onze realisaties.

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!