Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

"Ik zou het zeker opnieuw zo doen!"

Bij Ostyn in de showroom hadden we onmiddellijk ons gedacht gevonden wat het moest worden. De verkoper was vlug mee wat ons idee was en in welke richting we zochten.

Mr. & Mevr. Pothé

Wij waren in het begin van het jaar aan het uitkijken om in de zomervakantie een nieuw tuinhuis met een deeltje lounge en een deeltje brandhoutoutopslag te plaatsen. We hadden enkele adressen bezocht, waar we meestal wel een goed gevoel bij hadden. Maar bij Ostyn in de showroom hadden we onmiddellijk ons gedacht gevonden wat het moest worden. De verkoper was vlug mee wat ons idee was en in welke richting we zochten. Enorme keuze in de showroom. De offerte was een mooie verrassing.

Onze constructie gingen we zelf plaatsen en was heel goed voorbereid. De afgesproken levertermijn werd perfect nagekomen en ook de mensen van de planning hielden ons op tijd op de hoogte van alles (tijdstip, welke voorbereidingen voor het lossen, enzovoort).

Alles werd met veel zorg afgeleverd. De leveranciers gaven nog enkele tips waar op te letten bij de plaatsing van de cottage. De handleiding hebben we samen met hen doorgenomen.

De plaatsing verliep heel goed. De handleiding is zeer accuraat voor onze constructie. De voorbereidingen vanuit het atelier waren allemaal perfect juist (dikke duim voor die mannen). Het is in het begin een beetje zoeken en puzzelen (een gigantische Lego) maar we hadden onze tijd.

Enkele keren hadden we een helpende hand, bij de zwaardere stukken, en telkens stond iedereen versteld van de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de materialen.

Ik zou het zeker opnieuw zo doen!

Nog 2 kleine puntjes voor de dienst-na-verkoop die doorgegeven werden, die opgelost moesten worden, maar ook hier kregen wij heel snel na een mail een antwoord.

Dikke duim aan alle mensen betrokken in het proces om onze droomconstructie uit te voeren!

Wij kunnen en zullen jullie zeker aanbevelen bij mensen die interesse tonen en op zoek zijn naar een unieke tuinconstructie. 

Meneer & Mevrouw Pothé


Vraag uw gratis offerte voor uw cottage

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw cottage of eiken gebouw? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!